Over DaMona

DaMona Safaris staat voor een ongeëvenaarde gehele ontzorging. Met persoonlijk contact als kernwaarde, creëren we unieke safari’s op maat die aan al uw wensen voldoen. Ons toegewijde team zorgt voor een zorgvuldige planning en uitvoering, waardoor u volledig kunt ontspannen en genieten van uw safari. We streven naar absolute betrouwbaarheid en werken alleen samen met gerespecteerde partners. Met aandacht voor elk detail, vanaf het moment van boeken tot aan uw vertrek, bieden we een onvergetelijke en verrijkende ervaring in dit prachtige land Tanzania.

Ons bedrijf DaMona is een onafhankelijke touroperator in de bruisende stad Arusha in Tanzania en wordt geleid door David Meta en Monica Elens. Een bijzondere samenwerking tussen twee culturen!

David is geboren en getogen in Tanzania en door zijn jarenlange ervaring als safarigids heeft hij een onschatbare kennis van het land, de natuur en de toeristenbusiness. Monica is een Nederlandse die verliefd werd op het land, de vriendelijke mensen en de prachtige natuur. Zij begrijpt de wensen van Europese toeristen. Ook heeft zij in de loop van de jaren vele safari’s gemaakt in Tanzania. Samengevat zal dit alles -én met haar werkervaring op het gebied van organisatie/planning- bijdragen aan het samenstellen van een onvergetelijke reis!

Onmisbaar zijn ook onze zeer ervaren gidsen en techniciens David, Fredy en Kipepe. Zij zijn onze ‘visitekaartjes’, vertellen u leuke verhalen over o.a. het land, de cultuur, altijd op zoek naar de ‘Big Five’ en meer, dit alles zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. En bovendien beschikken zij over de zo noodzakelijke kennis van de safari auto’s, want de wegen naar en in de parken kunnen nogal hobbelig en modderig zijn.

Wij willen onze liefde voor Tanzania graag met u delen en beschouwen het als een voorrecht om u te adviseren. Samen zullen wij met alle plezier uw wensen en budget vertalen in een “once in a lifetime experience”!

Onze betrokkenheid bij de bevolking

Wij, het DaMona-team, zijn merendeels afkomstig uit Tanzania en willen ons ook sterk maken voor lokale organisaties/NGO’s waarmee wij dezelfde passie delen. In dit kader bieden wij ondersteuning aan de NGO Reaching the Unreached Tanzania (www.rut-tz.org).

Door middel van educatie aan scholieren en de bevolking probeert deze organisatie het bewustzijn te vergroten, met name op het gebied van gezondheid, sexualiteit en rechten. Ook ondersteunen zij groepen als gehandicapten en ouderen bij het verbeteren van de leefomstandigheden (beter onderwijs en voeding).

Ons team